Skip to main content
Zápasové výsledky

Hodnocení přípravných zápasů našeho dorostu

By 20. 8. 2020No Comments

První přípravné utkání mladšího dorostu se konalo 9.8. na hřišti Novoměstský Kladno proti dorostu Sk LhotaNaši kluci doplněni o st. žáka Tomáše Ziku hráli pohodové utkání. Cílem bylo upřesnit si jednotlivé posty. Zpočátku to bylo vyrovnané, ale přeci jen šancí jsme měli více my.Soupeř zahrozil jen ojediněle protože naše obrana fungovala dobře. Fungovali ale i ostatní. Jelikož hráli to, co se po nich chtělo, vytvořili záložníkům, resp. útočníkům několik šancí. Z těchto se prosadili gólově Zika a Fruhauf.

Ve druhém poločase se hrálo hlavně ve středu hřiště. Naši hráči rychle dostupovali soupeře a tím je nutili k nepřesné rozehrávce. Jednu z nich využil záložník Neumann, po straně utekl a před předložil Zikovi před prázdnou bránu a ten se nemýlil.

Starší žák Tomáš Zíka se podílel na všech gólech a pro trenéry dorostu je velice pozitivní, že mají kam sáhnout v případě nouze.

Baník Švermov vs. SK Lhota 3:0

Goly: Zika 2

Fruhauf 1

Starší dorost přijel v pondělí 10.8 místo tréninku na přátelák U19 do Velvar. Utkání začalo ve vyšším tempu. Naší kombinační hrou jsme se dostali do několika slibných šancí. Góly ale padaly hlavně z větších vzdáleností, když nám soupeř umožnil si balon připravit na střelu. To využil Michal Peřina a deset minut po sobě poslal dvě výstavní střely a určil skóre 2:0. soupeř zahrozil několikrát povedenou akcí, ovšem vždy dobře zakročil náš gólman Štochl. Do konce poločasu se ještě prosadili gólově Černý a Fruhauf.

Po krátké přestávce jsme se předháněli v neproměňování šancí. Soupeře jedné kromě pár šancí do ničeho vážnějšího nepustili. Přesto ojedinělá akce skončila v naší síti. Do konce zápasu ještě další dva góly přidal Zima (opět střely z dálky) pak svou druhou brankou Černý a stanovil výsledek zápasu 7:1(4:0)

Góly Peřina 2, Černý 2, Zíma 2, Fruhauf

V neděli 16.8 se konala na našem hřišti poslední generálka obou dorostů před soutěží. Tentokrát přijel tradiční velice silný divizní soupeř Praga Praha. U19. Odveta z června měla určit kostru základní sestavy.

Zápas začal v mírnějším tempu než v Praze. I když kluci dostali pokyny hlavně začátek udržet se nepovedlo a v 6 minutě jsme ze standartní situace z rohu dostali nikým nehlídaným hráčem na 0:1. Hra pokračovala mírnou převahou soupeře ještě max. do poloviny 1.poločasu, kde si vytvořil několik slibných šancí, které zneškodnil náš gólman. Pak přišla na řadu naše chvíle převahy a vytvořili si několik šancí. To korunoval střídající záložník Volf a po 3 minutách na hřišti dostal parádní křižnou nahrávku po zemi od Peřiny, šel sám na bránu chladnokrevně položil gólmana na zem a srovnal na poločasové 1:1. Po změně stran jsme se dostali do několika obrovských šancí, ale nedokázali je využít až v 60. minutě v jasné šancí na bránu vystřelil Frühauf a brankář jen vyrazil na úplně volného Zímu a ten zvýšil na 2:1.

Soupeř vrhl vše do útoku a zatlačil nás. My se dostávali do brejků ale ani Fruhauf ani střídající Zika ač šli sami na bránu, nedokázali skórovat.  Utkání tedy skončilo naší od makanou výhrou 2:1.

Goly: Volf, Zíma

Hned na to mladší dorost hrál taktéž s Pragovkou. Po třech obrovských nepochopitelných chybách kluci prohrávali 3:0. Hra se poté trochu srovnala ale těžko jsme se vzpamatovávali. Tak skončil i poločas.

Po přestávce se náš tým trochu nadechl přesto jsme inkasovali ješte 2x nehlídáním hráčů soupeře. Pouze dokázali ještě korigovat golem Fruhaufa po pěkné přihrávce a dalším golem Zíky na konečných 2:5.

Goly: Fruhauf,  Zika

 

Trenér Robert Štochl

Tomáš Vydra

Administrátor webu a sociálních sítí